Et udvalg af rollatorer og kørestole

Rollz Motion-rollator

Rollz Motion er en ergonomisk udviklet rollator med en stabil og let ramme, som er skabt til en bekvem spadsere tur. Hvis du behøver et øjebliks hvile, ændrer du meget enkelt Rollz Motion fra en rollator til en kørestol med et enkelt
håndgreb.

Let’s Go Out

Let’s Go Out er en letvægtsrollator i moderne design. Let’sGo Out kombinerer det lette og elegante design med kvalitet. Let’s Go Out er en flot og stilren letvægtsrollator i aluminium, som kan benyttes ubesværet.

Har du brug for et hvil på turen, er der mulighed for at sætte sig på rollatorens sæde. Ligeledes kan den enkelt foldes sammen, så den kan medbringes i bilen eller lign.

K2-kørestol

Prøv den banebrydende kørestol K-2, der giver dig muligheden for at leve et aktivt liv, udendørs såvel som indendørs.

K-2 er konstrueret med de store hjul forrest, hvilket giver dig en sikker fremdrift, også gennem f.eks. ujævn skovbund, i sand, græs, grus og mudder og sågar i sne. Der kan også monteres særlige pigdæk, der giver dig et ekstra godt vejgreb ved isbelagte veje.

K-2 er let, men utroligt stabil, og har du tidligere haft et aktivt liv, men er blevet begrænset, vil du nyde at få din aktionsradius udvidet med nye muligheder.