Om lejligheden

Den velfærdsteknologiske lejlighed – LIVING LAB HOLSTEBRO – er et samlingspunkt for borgere, studerende, undervisere og medarbejdere, som arbejder professionelt med træning, sundhed og omsorg

Vores ambition er at synliggøre, hvordan teknologi kan skabe værdi i hverdagen for den enkelte.

Kom og prøv

I lejligheden kan du høre, se og prøve de forskellige teknologier.

Vi ønsker at gøre teknologi konkret. At afmystificere det og gøre det tilgængeligt. Vi vil inspirere, udvikle, lytte, lære og vejlede, så vi sammen får teknologi sat ind i sammenhænge, hvor det giver mening og hjælper os med at løse opgaver på en smart og hensigtsmæssig måde.

Hvad er velfærdsteknologi?

Der er rigtigt mange bud på og definitioner af, hvad velfærdsteknologi er for en størrelse. En rød tråd i definitionerne er, at velfærdsteknologi er midler til at hjælpe, udvikle og støtte brugerne af teknologierne.

For os handler velfærdsteknologi om at få øjnene op for hverdagsteknologier, som kan skabe værdi i dagligdagen for borgere og medarbejdere. Det er det, som optager os, når vi arbejder med velfærdsteknologi.

Ordkløveriet lader vi andre om.

Teknologi på tværs

Den velfærdsteknologiske lejlighed – LIVING LAB HOLSTEBRO – er et samarbejde mellem Holstebro Kommune, VIA University College og Social & Sundhedsskolen Herning, Holstebro Afd.